Herlige kaker og desserter fra Lars Lian

Klassisk Eplekake

Eplekake Tarte Tatin

Bakt ananas

Biscotti

Rabarbra «Tart Tatin»

Bløtkake

Muscovado brownie med toffee cheese

Karamell semi freddo

Panna Cotta med hvit sjokolade og pasjonsfrukt

Mandarin granita

Nesten brente pistasjer

Sitronterte med tjukkmelk

Cappuccino Pavlova

Madeleines

Aprikos «Tarte Tatin»

Corona Siciliana

Rullekake med pasjonsfrukt

Bakt ostekake

×

Madeleines

Madeleines er en fransk klassiker med hint av vanilje og sitron. Enkel, men simpelthen himmelsk som nystekt.

Del på FacebookDel på Twitter

Ingredienser

  1. Bland sukker, vanilje og sitron med eggene.
  2. Rør sammen for hånd til sukker og egg er godt blandet, bland inn halvparten av melken.
  3. Sikt sammen hvetemel og bakepulver og rør det inn i eggemassen.
  4. Tilsett resten av melken og smeltet smør, bland sammen til en glatt røre.
  5. Fylles i former, la de stå i fem min. før steking.
  6. Stekes på 210℃ i ca. 15 min.