Herlige kaker og desserter fra Lars Lian

Klassisk Eplekake

Eplekake Tarte Tatin

Bakt ananas

Biscotti

Rabarbra «Tart Tatin»

Bløtkake

Muscovado brownie med toffee cheese

Karamell semi freddo

Panna Cotta med hvit sjokolade og pasjonsfrukt

Mandarin granita

Nesten brente pistasjer

Sitronterte med tjukkmelk

Cappuccino Pavlova

Madeleines

Aprikos «Tarte Tatin»

Corona Siciliana

Rullekake med pasjonsfrukt

Bakt ostekake

×

Mandarin granita

Enklere blir det ikke; Nyt den friske smaken av frossen mandarinjuice servert som den er eller med friske bær!

Del på FacebookDel på Twitter
  1. Press saften av 1 kg mandariner.
  2. Hell saften over i en glass- eller stålbolle og sett i fryseren.
  3. Rør rundt i juicen en gang hver halvtime til juicen er frossen og har konsistens som sorbet.
  4. Fylles i dessertskåler og nytes iskald!